Menu

Reglement

REGLEMENT DANCEVENT 

ALGEMEEN
– Inschrijven kan tot een week voor data van de desbetreffende voorronde
– Inschrijven kan door het inschrijfformulier te mailen naar info@dancevent.nl of via de website www.dancevent.nl
– Wij vertrouwen erop dat de coaches hun teams naar waarheid in de goede categorie plaatsen. Zowel als het gaat om leeftijd en om niveau. Voor de juiste leeftijd berekent u het gemiddelde van uw teamleden.
– Deelname is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal, letsel o.i.d.
– De muziek dient 5 dagen voor de wedstrijd binnen te zijn. U kunt de muziek via www.wetransfer.com versturen naar info@dancevent.nl
– Mochten er in bepaalde categorieën te weinig deelnemende teams zijn, dan kan het zijn dat categorieën worden samengevoegd.
– De uitslag is onherroepelijk met uitzondering van eventuele rekenfouten.
– De entree voor deelnemers bedraagt €5,00 per persoon.
– Deelnemers entreegeld vooraf betalen is mogelijk. Vraag hierom tijdens de inschrijving. Graag totaal bedrag van alle deelnemers overmaken naar rekeningnummer NL90 INGB 0007 5523 72 tnv. URBANRAW dansstudio. Polsbandjes worden opgestuurd naar dansstudio/vereniging zodra het geld op de rekening staat. De polsbandjes moeten van te voren uitgedeeld worden aan de deelnemers.
– Er mag geen publiek aanwezig zijn tijdens de danswedstrijd i.v.m. corona maatregelen.

DE DANS
– De lengte van de dans is minimaal 1.50 minuten en maximaal 2.30 minuten.
– Aanstootgevende of discriminerende teksten en bewegingen zijn niet toegestaan.
– De vloeroppervlakte is ca 15 x 15 meter.
– Het minimale aantal dansers is 4 personen.

TOELICHTING CATEGORIEËN
Streetdance/hiphop recreatie:
Beginnersniveau. Recreatieteams zijn teams waarbij je gedurende het hele seizoen kunt instromen. Deze teams willen incidenteel eens een wedstrijd ervaren en hebben weinig danservaring.

Streetdance/hiphop selectie:
Gemiddeld niveau. Voor een selectieteam ben je als danser geselecteerd. De samenstelling van het team verandert niet per seizoen. Selectie teams hebben podiumervaring en doen geregeld met wedstrijden mee.

Streetdance/hiphop demoteams:
Gevorderd niveau. Voor een demoteam ben je , net als in de selectiecategorie, geselecteerd. Er wordt echter op een professioneler niveau getraind en de dansers hebben meer podiumervaring. Deze teams bestaan meestal uit de elite dansers/docenten binnen een dansschool.